Arctisch zout 100 g, gerookt, vlokken, blik, Nordur Salt

Code: NS5694230367078
Sale New
8,99 € –20 %
Arctisch zout 100 g, gerookt, vlokken, blik, Nordur Salt
8,99 € –20 % 7,19 €
Momentálně nedostupné
The item has been sold out…

Nordur Salt is zo milieuvriendelijk dat je de natuur bijna hoort lachen van plezier als je het gebruikt. Zelfs je potplanten zullen sneller gaan groeien omdat ze weten dat je helpt de planeet te beschermen.

  • volledig biologisch 100% zeezout in de vorm van zachte en knapperige vlokken
  • traditionele Deense rookmethoden met een combinatie van berk en eik
  • met de hand geoogst voor een precieze smaak en textuur

Detailed information

Product detailed description

Belangrijkste voordelen:

  • volledig biologisch 100% zeezout in de vorm van zachte en knapperige vlokken
  • traditionele Deense rookmethoden met een combinatie van berk en eik
  • unieke smaak en textuur, ideaal om gerechten een rokerige toets te geven
  • aroma dat doet denken aan een goede whisky
  • handhaaft het natuurlijke mineraalgehalte van gefilterd zeewater
  • met de hand geoogst voor een precieze smaak en textuur
  • in alle fasen van de zoutproductie wordt alleen natuurlijke geothermische energie gebruikt - verwarming van zeewater, verdamping en drogen van zoutvlokken
  • de traditionele IJslands-Deense methode om zout te drogen, die meer dan 260 jaar oud is, wordt gebruikt in combinatie met moderne technologie
  • het proces zorgt voor puur, natuurlijk zeezout zonder toevoegingen
  • verpakt in een unieke metalen doos, waardoor het zout zeer lang gebruiksklaar blijft
  • het hele proces is ontworpen om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn met een bijna nul ecologische voetafdruk

Extra informatie:

  • nettogewicht: 100 g
  • herkomst:IJsland

Additional parameters

Category: Zout
Warranty: 2 years
Weight: 0.166 kg
Materiaal: Metaal
Stuks in een set: 1 ks
Product type: Specerijen
Margin: C
K překladu: CZ AUTO
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: