Customer support:info@kulina.nl

Biologische sumak 50 g, poeder, Mill & Mortar

Code: MM12268
8,49 €
Online op voorraad (>5 pcs)

Zijn je gerechten heerlijk, maar heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt om ze perfect te maken? Molen & mortel...

  • scampi is een veelzijdige specerij die zure en citrustoetsen toevoegt aan je gerechten
  • kruiden worden toegevoegd aan marinades, spreads en dipsauzen of direct in het eten gestrooid voor het opdienen.
  • gecertificeerd biologisch - ingrediënten worden verbouwd zonder gebruik van pesticiden, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen

Detailed information

Product detailed description

Belangrijkste voordelen:

  • scampi is een veelzijdige specerij die zure en citrustoetsen toevoegt aan je gerechten
  • scampi is een van de weinige kruiden met een uitgesproken zure smaak en wordt gebruikt in de keuken van het Midden-Oosten en in andere delen van de wereld in azijn, citroen of tamarinde
  • kruiden worden toegevoegd aan marinades, spreads en dipsauzen of direct in het eten gestrooid voor het opdienen.
  • scampi's maken deel uit van het beroemde Za'atar kruidenmengsel en zijn zeer geschikt als dressing voor de heerlijke Fattoush broodsalade
  • gecertificeerd biologisch - ingrediënten worden verbouwd zonder gebruik van pesticiden, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen
  • je kunt er zeker van zijn dat je alleen gezonde en milieuvriendelijke ingrediënten gebruikt
  • stijlvolle en hermetisch gesloten verpakking die de inhoud beschermt en de versheid behoudt - de specerijen blijven vol van smaak en aroma, klaar voor gebruik wanneer je ze nodig hebt

Extra informatie:

  • samenstelling: schuim* (* = organisch)
  • nettogewicht: 50 g
  • opslag: droog, donker en luchtdicht bewaren

Additional parameters

Category: Peper en specerijen
Weight: 0.102 kg
Materiaal: Metaal
Stuks in een set: 1 ks
Product type: Specerijen
Margin: B
K překladu: CZ AUTO
Producent: Mill & Mortar
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: