de Buyer-dagen
de Buyer - sinds 1830
Het Franse merk de Buyer is de meester van de pannen. Het produceert sinds 1830 iconische stalen pannen. Maar dat niet alleen. Ontdek de wereld van de Franse gastronomie met de Buyer.
Staal of antiaanbaklaag?
Welke pan past bij u?
Stalen pannen van de Buyer
Bij de Buyer hebben ze de kunst van het pannen maken echt geperfectioneerd. Een stalen pan is als wijn, hoe langer en vaker u hem gebruikt, hoe beter hij wordt.
- pannen voor het leven - met de juiste zorg zullen ze u overleven
- natuurlijke anti-aanbaklaag - wordt non-stick wanneer u het gebruikt
- fantastische resultaten - perfecte steaks, luchtige pannenkoeken
- 100% natuurlijk - staal is een ecologisch en recyclebaar materiaal. Geen chemicaliën, alleen liefde en verzorgd met bijenwas.
- geschikt voor alle warmtebronnen , inclusief inductie
Wanneer kiest u voor een stalen pan?
- u wilt een kwaliteitspan die een leven lang meegaat
- voor alle warmtebronnen, ook geschikt voor de oven
- een pan die de warmte gelijkmatig geleidt en die u kunt verhitten tot hoge temperaturen, bijvoorbeeld het aanbraden van vlees
Waar moet u op letten?
- water - staal is een natuurlijk materiaal, dus het kan roesten. De pan mag niet in de vaatwasser en mag ook niet weken in water. Met een spons en heet water reinigen en direct goed afdrogen. Of... veeg de gewoon af met keukenpapier na gebruik. Doe zoals de Fransen doen - ze wassen de pannen gewoon niet af.
- eerste gebruik - staal ontwikkelt bij gebruik een natuurlijke antiaanbaklaag. Voor het eerste gebruik, is het noodzakelijk om uw pan te prepareren, door hem te "in te bakken". .
- zwarte kleur - ja, een echte stalen pan zal nooit meer zilverkleurig zijn, maar maakt u zich daar geen zorgen over. Zoals de Fransen zeggen: hoe zwarter de pan hoe beter.
- gewicht - stalen pannen zijn zwaar, maar ze zijn 40% lichter dan gietijzer. Ze worden ook sneller warm.
Wilt u dat een goede pan een leven lang meegaat, kies dan voor een stalen pan. Het magische ingrediënt in de Franse keuken is boter, maar het geheim voor succes is de juiste pan.
Pan met anti-aanbaklaag van de Buyer
Kwaliteitspannen van gegoten aluminium met een zeer duurzame antiaanbaklaag.
- 100% veilig voor de gezondheid - zonder PFOA en PFOS
- licht en uitstekende warmtegeleiding - dankzij de aluminium kern
- extreem duurzame anti-aanbaklaag - het maakt het bereiden van voedsel en het schoonmaken van de pan eenvoudig
- de vorm blijft hetzelfde - dankzij de dikte van het materiaal
- geschikt voor alle warmtebronnen , inclusief inductie
Choc Resto Induction de collectie is ontworpen voor optimale warmtegeleiding en accumulatie. Dankzij de extra dikke laag aluminium (5 mm) en de speciale ferromagnetische bodem is hij ideaal voor inductie. Het is echter geschikt voor alle soorten warmtebronnen.
Choc B Bois de collectie is voorzien van een comfortabel beukenhouten handvat afgewerkt met bijenwas die het handvat beschermt tegen hitte (bijv. op gasfornuizen) en de grip vereenvoudigt .
Choc Extreme de collectie is ontwikkeld voor professionele keukens. Het heeft een 7 mm sterke magnetische bodem, een extreem hard oppervlak en een geweldige levensduur van het product.
Wanneer kiest u voor een pan met antiaanbaklaag?
- u liever lichte pannen gebruikt, of staal of gietijzer zijn te zwaar voor u
- u heeft een tweede, lichtere pan nodig die u kunt schudden, b.v. voor eieren of pannenkoeken
- u houdt van eenvoudig en snel koken
- u wilt koken met een minimale hoeveelheid vet
Waar moet u op letten?
- goedkoop = zal waarschijnlijk niet lang meer meegaan, de goedkope antiaanbaklaag zal er snel loslaten
- licht = dunne pannen liggen lekker in de hand, maar ze vervormen snel. En dan bakt u er niets meer gelijkmatig mee
- PFOA = perfluoroctaanzuur. Goedkope antiaanbaklagen bevatten deze stof en deze komt vrij als de laag beschadigd raakt. Het is schadelijk voor de gezondheid (het is potentieel kankerverwekkend voor de mens en kan ook onvruchtbaarheid veroorzaken)
Pannen met antiaanbaklaag zijn populair. Ze zijn gemakkelijk te hanteren en zijn vaak "de tweede pan" in de keuken. Je moet ze meestal vrij vaak vervangen, de goedkope om de één of twee jaar, of zelfs na een paar maanden. Met anti-aanbakpannen van De Buyer heb je veel langer plezier. Dankzij hun geweldige eigenschappen zijn ze lichter dan stalen pannen maar iets zwaarder dan goedkope aluminium pannen.