Stalen pannen de Buyer
Franse koolstofstalen pannen
levenslang
Bekijken
de Buyer - iconische stalen pannen sinds 1830
Het Franse merk de Buyer heeft de kunst van het pannen maken echt onder de knie. Een koolstofstalen pan "rijpt als wijn" en hoe langer en vaker u hem gebruikt, hoe beter zijn eigenschappen.
Vanzelfsprekend met anti-aanbaklaag
Koolstofstaal wordt anti-aanbak door gebruik. De donkere coating op het oppervlak is precies wat je zoekt. U kunt de pan na het koken meestal gewoon afvegen met een stuk keukenpapier, een dun laagje olie helpt alleen maar bij het verduurzamen.
Optimale bruining
Staal geleidt warmte perfect en gelijkmatig. Tegelijkertijd is het stevig en stabiel, zodat het na verloop van tijd niet in het midden uitpuilt zoals lichte anti-aanbakpannen. Uw steaks en pannenkoeken zullen altijd perfect gaar zijn op het gehele oppervlak.
100% natuurlijk
Gemaakt van 99% ijzer en 1% koolstof, staal is een 100% natuurlijk materiaal. De pannen worden geleverd met een beschermlaag van biologische bijenwas. Het is een milieuvriendelijk, recyclebaar product met een lange levensduur.
Een heerlijk gerecht
Een pan met anti-aanbaklaag kan dit niet - de bruiningsreactie. Op staal of gietijzer wordt het vlees snel aangebrand. Er vormt zich een smakelijke korst aan de oppervlakte en het sap blijft binnen. Aangeschroeid van buiten en sappig van binnen = veel lekkerder gerecht.
Video handleiding
Hoe kruid je een stalen pan
Wees er niet bang voor. De pan moet voor het eerste gebruik worden gekruid. Zo wordt het koolstofstaal anti-aanbak. Uw pan zal niet langer zilver zijn, maar zoals de Fransen weten - hoe donkerder hoe beter.
56 items total