Customer support:info@kulina.nl

De Buyer steel pannen vergelijken: welke is geschikt voor jou?

pans de buyer

Overweeg je om een iconische de Buyer stalen pan te kopen en weet je niet welke serie je moet kiezen? We hebben een handig overzicht gemaakt van de belangrijkste kenmerken en parameters van elke De Buyer pan serie om je te helpen beslissen welke het beste bij je past.

Welke serie je ook kiest, je bent verzekerd van eersteklas kwaliteit, precisiewerk en een lange levensduur. Dit zijn de kenmerken die alle producten verenigenDe Koper.

De Buyer stalen pannen

ocelove panve de buyer
Waarom inzetten op De Buyer stalen pannen?

De belangrijkste voordelen van volledig stalen pannen zijn dat ze de warmte goed geleiden en van nature antiaanbak zijn. Ze zijn perfect voor alles wat met koken te maken heeft, vooral voor het aanbraden en bruinen van vlees, omeletten of pannenkoeken. Alle koekenpannen van de Buyer worden in Frankrijk gemaakt, met een traditie van handwerk sinds 1830. Wat zijn de verschillen?


Vergelijking van De Buyer stalen pannenseries
Gesorteerd op populariteit bij onze klanten
mineral B
Mineral B Pro
blue carbon
Mineral B Bois
Carbone plus
Ly Lyonnaise
- Vlaggenschip De Buyer -

- voor veeleisende koks
- basisserie -
- ideaal om te serveren -
- voor intensief koken -
- om gemakkelijk en snel te koken -
Materiaal en dikte
Koolstofstaal: 2,5-3 mm

Koolstofstaal: 2,5-3 mm
Blauw staal: 2-3 mm
Koolstofstaal: 2,5-3 mm
Koolstofstaal: 2,5-3 mm
Blauw staal: 1-1,5 mm
Handgreep
Staal
Roestvrij staal
Staal
Beukenhout
Staal
Staal
Gewicht pan Ø 28 cm
2,15 kg
2,175 kg
1.445 kg
2,18 kg
2,12 kg
0,93 kg
Geschikt voor de volgende kookplaattypes
Inductie, gas, elektrisch, keramisch
Inductie, gas, elektrisch, keramisch
Inductie, gas, elektrisch, keramisch
Inductie, gas, elektrisch, keramisch
Inductie, gas, elektrisch, keramisch
Gas, elektrisch, keramisch
Geschikt voor oven
Maximaal 10 min tot 200 °C, net genoeg om de steak af te bakken
Ja
Ja
Nee, vanwege het handvat.
Ja
Maximaal 10 min bij 200 °C
Voordelen
Universele pannen voor vlees, pannenkoeken en omeletten
Handvat dat niet warm wordt en ook geschikt is voor de oven
Lichter gewicht, warmt snel op en koelt snel af
Stijlvol handvat dat niet warm wordt
Robuust, veelzijdig, bestand tegen hoge belastingen
Lichtgewicht, specifieke randvorm om voedsel gemakkelijk te kantelen


Best beoordeelde De Buyer stalen pannen door onze klanten


De Buyer Mineral B
De Koper Mineraal B
Het vlaggenschip Mineral B staat synoniem voor duurzaamheid en veelzijdigheid. De dikke koolstofstalen wanden (2,5-3 mm) zorgen voor een gelijkmatige verhitting, wat je vooral zult waarderen bij het bereiden van vlees, maar bijvoorbeeld ook pannenkoeken of omeletten - de pan bruint perfect over het hele oppervlak. Deze pan is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een robuuste en betrouwbare keukenhulp.

Gebruikt:

Dankzij de uitstekende thermische geleidbaarheid is hij bijzonder geschikt voor steaks, die rechtstreeks in de pan in de oven kunnen worden gebakken (maximaal 200 °C gedurende 10 minuten). Maar de pan is ook geschikt voor bakken en braden. Ideaal voor dagelijks gebruik en veeleisende recepten.

Waarom kiezen voor Mineral B:

  • De dikke wanden maken hem duurzaam en houden de temperatuur lang stabiel.
  • Uitstekende thermische geleidbaarheid = gelijkmatige verwarming over het hele oppervlak.
  • Het stalen handvat is gelakt, dus het kan maximaal 10 minuten in de oven.
  • De pan is zwaarder.

De populairste De Buyer Mineral B pannen volgens onze klantenreviews


De Buyer Mineral B Pro
Mineraal B Pro
Een assortiment dat is ontworpen voor professionele koks en veeleisende thuiskoks. Het combineert de voordelen van koolstofstaal met een ergonomische roestvrijstalen handgreep die duurzaam, comfortabel en minder heet is. Deze collectie biedt topkwaliteit, geweldige prestaties en de mogelijkheid om in de oven gebruikt te worden, waardoor het de ideale keuze is voor intensief koken. Bovendien is hij esthetisch verfijnd, zodat hij zelfs in de modernste keukens past.

Gebruikt:

Ideaal voor het bereiden van vlees, bakken, braden en braden, geschikt voor professionals en veeleisende thuiskoks.

Waarom kiezen voor Mineral B Pro:

  • Het roestvrijstalen handvat warmt minder op en is geschikt voor de oven.
  • Zeer duurzame robuuste constructie, geschikt voor intensief dagelijks koken.
  • Premium ontwerp.
  • Hogere prijs.
  • De pan is zwaarder, waardoor hij moeilijk te hanteren kan zijn.

De Buyer Mineral B Loqy pan

Koper Mineraal B LOQY

Als je op zoek bent naar een pan speciaal voor de oven. Kies dan voor de Mineral B LOQY. Hij heeft zowel een robuuste constructie die bestand is tegen hoge temperaturen als een afneembare handgreep die ook ruimte bespaart tijdens het opbergen.



De Buyer Mineral B Pro en Loqy kwaliteitspannen


De Buyer Blue Carbon
De Koper Blauw Koolstof
De pannen uit het basisassortiment van De Buyer Blue Carbon zijn lichter, hebben een eenvoudig ontwerp en zijn geschikt voor algemeen universeel gebruik. Ze zijn een goede keuze voor beginners en koks die op zoek zijn naar een betaalbare maar effectieve pan.

Gebruikt:

Door de gunstige verhouding tussen functionaliteit en prijs is deze serie geschikt om de werking van te introduceren.stalen pannen. Dankzij zijn snelle reactie op temperatuurveranderingen is hij geschikt voor de bereiding van bijna alle gerechten.

Waarom kiezen voor de Blue Carbon-reeks?

  • Hij is niet zwaar, dus gemakkelijk te hanteren.
  • Hij warmt snel op.
  • Het is betaalbaar.
  • Dunner materiaal verliest snel temperatuur.
  • Verhitting van het handvat tijdens langdurig koken.
Onze tip
Lees ook
->
vypaleni ocelove panve
Een stalen pan verbranden
Stalen pannen hebben van nature een antiaanbaklaag en gaan echt een leven lang mee. Ze hebben echter wel de eerste verzorging nodig om echt goed van pas te komen.
De Buyer Mineral B Bois
De Koper Mineraal B Bois
Dankzij de massief beukenhouten handgrepen komt elegantie je keuken binnen met deze collectie. De houten handgreep warmt ook veel langzamer op tijdens het koken en biedt een comfortabele grip. De Mineral B Bois is perfect om gerechten in stijl rechtstreeks uit de pan te serveren, en biedt tegelijkertijd alle voordelen van koken op koolstofstaal, zoals een uitstekende warmtegeleiding. Kortom, een geweldige keuze voor diegenen voor wie het niet belangrijk is of ze zowel in de pan als in de oven kunnen koken, maar die esthetiek met functionaliteit willen combineren.


Gebruikt:

Gemaakt om te bakken, braden en koken, maar ook om eten in stijl rechtstreeks uit de pan te serveren.

Waarom kiezen voor de Mineral B Bois lijn?

  • Het houten handvat is ergonomisch en ligt goed in de hand
  • Het handvat wordt niet warm tijdens het koken.
  • Stijlvolle look, geschikt voor op tafel.
  • Kan niet in de oven gebruikt worden.
  • Het houten handvat vereist meer onderhoud.
De Buyer Carbone Plus
De Koper Carbone Plus
Carbone Plus is een serie duurzame pannen van koolstofstaal, ontworpen voor zwaar gebruik. Deze collectie is populair bij zowel professionele koks als veeleisende thuisgebruikers vanwege de robuuste constructie en het vermogen om hoge temperaturen aan te kunnen. Carbone Plus pannen worden gekenmerkt door hun minimalistische design en focus op prestaties.


Gebruikt:

Perfect voor roerbakken, braden en grillen van vlees of groenten.

Waarom kiezen voor Carbone Plus?

  • Geschikt voor intensief gebruik en hoge temperaturen.
  • Dankzij de dikke wanden blijft de temperatuur lang behouden.
  • Het is zwaarder, waardoor het moeilijk te hanteren kan zijn.


Betrouwbare De Buyer Mineral B Bois en Carbone Plus pannen


De Buyer La Lyonnaise
De koper La Lyonnaise
De pannen uit de La Lyonnaise collectie zijn gemaakt van lichtgewicht blauw staal, waardoor ze snel opwarmen en gemakkelijk te hanteren zijn. Dankzij hun specifieke vorm met hoge, gebogen randen kunnen ze gemakkelijk worden gekanteld en gerechten worden geserveerd. Dezepannen voldoet aan elke kok die geen specifieke eisen heeft en combineert traditioneel design met praktische functies.

Gebruikt:

Perfect voor lichter frituren, het bereiden van pannenkoeken, omeletten of groenteschotels. Door hun lichte gewicht zijn ze ideaal voor veelvuldig gebruik.

Waarom kiezen voor La Lyonnaise?

  • Lichtgewicht ontwerp voor eenvoudige bediening.
  • Snelle warming-up.
  • Specifieke vorm om gemakkelijk te kantelen en te serveren.
  • Minder geschikt voor koken op extreem hoge temperaturen.
  • Het verliest snel temperatuur.


De Buyer La Lyonnaise en Blue Carbon kwaliteitspannen