Customer support:info@kulina.nl

Koksmes 1905 21 cm, F.Dick

Code: FDCK8194721
Akce Sticker
Brand: F.DICK
147,70 € –20 %
Koksmes 1905 21 cm, F.Dick
147,70 € –20 % 118 €
Online op voorraad (>5 pcs)

Het hart van elke keuken, niet alleen in een professionele keuken, is een koksmes met een stabiel lemmet. Het is het belangrijkste keukengerei voor elke gelegenheid: het snijden van groenten, vlees of vis. De afgeronde vorm van het blad vergemakkelijkt zwaaiende sneden en is daarom ook ideaal voor het verwerken van uien of kruiden.

Detailed information

Product detailed description

Het hart van elke keuken, niet alleen in een professionele keuken, is een koksmes met een stabiel lemmet. Het is het belangrijkste keukengerei voor elke gelegenheid: het snijden van groenten, vlees of vis. De afgeronde vorm van het blad vergemakkelijkt zwaaiende sneden en is daarom ook ideaal voor het verwerken van uien of kruiden.

De exclusieve 1905 designserie combineert traditioneel vakmanschap in een moderne geest met elementen van historisch design. In 1905 heeft Friedr. Dick ontwikkelde een serie koksmessen met massieve verbindingen ter vervanging van de voorheen gebruikte klinknagels. Sinds 1905 is dit unieke ontwerp verder ontwikkeld met behulp van moderne materialen en productietechnieken. Het lemmet is gemaakt van speciaal Duits roestvrij staal XcrMoVMn. Een uniek, fijn verdeeld flexibel materiaal met een dynamisch scherp blad is geproduceerd met behulp van een uitdagende hardingstechnologie.

Specificaties:

  • Praktisch basismes voor elke keuken
  • Afgeronde bladvorm
  • Uit de serie van 1905
  • Klinknagels vervangen door massieve verbindingen
  • Speciaal Duits roestvrij staal
  • Dynamisch scherp mes
  • Materiaal: roestvrij staal, gehard plastic
  • Afmeting: 21 cm

Additional parameters

Category: Koksmes
Warranty: 2 years
Weight: 0.47 kg
Kleur: Zwart
Materiaal: Roestvrij staal
Maat: 21 cm
Mes-lengte: 21 cm
Stuks in een set: 1 ks
Product type: Keukenmes
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Producent: F.DICK
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: