Koksmes GOURMET 20 cm, Wüsthof
Code: WU456220Related products
Product detailed description
POPIS
Het Gourmet koksmes 4562/20 van de Duitse fabrikant Wüsthof helpt u bij uw dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Gebruik het voor het snijden, hakken of in blokjes snijden van verschillende soorten voedsel. Het mes is niet gesmeed, het lemmet is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is perfect uitgebalanceerd. Het heeft een kunststof handvat dat is vastgezet met stevige klinknagels.
SPECIFICATIES
Lengte van het blad: 20 cm
Materiaal: roestvrij staal, synthetisch
Garantie: 2 jaar
Land van fabricage: Duitsland
VOORDELEN EN NADELEN
Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het mes is perfect uitgebalanceerd. Het handvat is bevestigd met vaste klinknagels. Veelzijdig mes voor dagelijks gebruik. |
PRAKTISCHE TIP
Vaatwasserbestendig:voorzichtig met de hand wassen wordt aanbevolen. Bij het afwassen in de vaatwasser mag het lemmet niet tegen ander bestek of messen stoten.
Hoe slijp je messen met een wetsteen?
Houd de slijper verticaal in de ene hand en het mes in de andere hand (met een hoek van ongeveer 20° ten opzichte van het oppervlak van de slijper). Het beste is een steun (bijvoorbeeld een tafel en een handdoek om te voorkomen dat de slijper wegglijdt) om de hoek over het mes gelijk te houden en het slijpen nauwkeurig te laten verlopen. Het werken met de slijper vereist oefening om ongewenste tanden op het mes te voorkomen. Trek het mes van de hiel tot de punt tegen het lemmet en herhaal hetzelfde vanaf de andere kant van het lemmet (20 keer aan elke kant). Probeer dezelfde hoek te houden tussen het mes en de slijper en duw niet te hard.
Vraag je je af wat het verschil is tussen een wetsteen, een messenslijper en een wetsteen?
VIDEO
Be the first who will post an article to this item!