Customer support:info@kulina.nl

Gebaksbordjes

62 items total
Dessertbord NORDIC KITCHEN 17 cm, zwart, keramiek, Eva Solo
14,95 €
ES502789
Tapasbord ICE DUSK 16,5 cm, blauw, keramiek, MIJ
8,79 €
MIJC3007
Dessertbord LEGIO NOVA 19 cm, Eva Solo
Dessertbord LEGIO NOVA 19 cm, Eva Solo
Online op voorraad (>5 pcs)
19,95 €
ES887219
Dessertbordje SKY BLUE 15 cm, blauw, keramiek, MIJ
16,49 €
MIJC0702
215696 dezertni talir legio nova 19 cm cerna kamenina eva solo
24,95 €
ES787217
Tapasbord ICE WHITEWASH 16,5 cm, wit, keramiek, MIJ
8,79 €
MIJC3012
208756 talir na tapas blue blur 17 cm modra keramika mij
10,99 €
MIJC4084
Tapasbord ICE GREEN 13 cm, groen, MIJ
Tapasbord ICE GREEN 13 cm, groen, MIJ
Online op voorraad (>5 pcs)
5,49 €
MIJC2684
127349 dezertni talir mio kremova blomus
Dessertbord PILAR 20 cm, creme, Blomus
Online op voorraad (>5 pcs)
12,75 €
BM63693
Dessertbordje COSMIC DINER NEPTUNE 16,5 cm, Seletti
32 €
SLT10822
Dessertbordje PLATEBOWLCUP 20 cm, Alessi
Dessertbordje PLATEBOWLCUP 20 cm, Alessi
Online op voorraad (4 pcs)
11 €
ALAJM285
Dessertbordje SEKKI 18,5 cm, creme, aardewerk, stevig LIVING
25 €
FERM100583209
Tapasbord WHITE SENDAN 16 cm, wit, keramiek, MIJ
10,99 €
MIJC3124
Tapasbord ICE BLUE 13 cm, blauw, MIJ
Tapasbord ICE BLUE 13 cm, blauw, MIJ
Online op voorraad (>5 pcs)
5,49 €
MIJC2693
216683 talir na tapas indigo blue 13 5 cm modra keramika mij
Nieuw bij
5,99 €
MIJC8162
Dessertbordje KINTSUGI 1 21 cm, wit, Seletti
44 €
SLT09601
Tapasbord ICE BLUE 16,5 cm, blauw, MIJ
Tapasbord ICE BLUE 16,5 cm, blauw, MIJ
Online op voorraad (>5 pcs)
8,79 €
MIJC2694
Dessertbord HAMMERSHOI 22 cm, wit, Kähler
31,95 €
KHL692211
Diep bord LEGIO NOVA 21 x 17 cm, ovaal, Eva Solo
Akce Outlet
24,95 € –15 %
21,20 €
ES887226
Dessertbord LEGIO 19 cm, Eva Solo
Dessertbord LEGIO 19 cm, Eva Solo
Online op voorraad (>5 pcs)
19,95 €
ES886219
Dessertbord PILAR 20 cm, kaki, Blomus
Dessertbord PILAR 20 cm, kaki, Blomus
Online op voorraad (>5 pcs)
12,75 €
BM63704
Up
More products

Taartplateaus - ontworpen om aan al je zoete dromen te voldoen

Wat zijn gebaksbordjes?

Taartborden zijn borden die speciaal ontworpen zijn voor het serveren van taarten en desserts. Ze hebben vaak een plat oppervlak waar de taart op kan worden gelegd en zijn kleiner dan gewone dinerborden. Taartborden kunnen gemaakt zijn van glas, keramiek, steengoed of plastic.

Waar worden taartplateaus voor gebruikt?

Taartborden worden gebruikt om taarten en andere gebakken of zoete producten zoals gebak, koekjes of cupcakes op te dienen. Ze worden ook vaak gebruikt voor ontbijt, sandwiches, lunches en speciale evenementen zoals verjaardagen, bruiloften en vakanties vanwege hun elegante uiterlijk en handige formaat dat perfect is voor alle soorten fingerfood.

Hoe bord je een dessert als een chef-kok?

Of je nu een thuiskok bent of een Michelin sterrenkok, je moet aandacht besteden aan elk detail en je desserts op een elegante manier serveren. Dit zijn enkele algemene richtlijnen om je te helpen een dessert als een pro op tafel te zetten:

  • Kies het juiste dessertbordje: Begin met een schoon bord dat de kleuren en texturen van je dessert aanvult (bekijk ons aanbod van MIJ borden voor een geweldige selectie kleuren en glazuren)
  • Beoordeel het algehele ontwerp van je dessert terwijl je beslist waar je de verschillende onderdelen rangschikt. Maak een schets op papier van je ontwerp om het te visualiseren.
  • Doe wat saus op de schaal voordat je het dessert erop legt. Maak een patroon of ontwerp met een lepel of een knijpfles. Je dessert smaakt en ziet er beter uit op de schaal als je een saus gebruikt.
  • Knapperigheid toevoegen: Het is geweldig als je dessert verschillende texturen heeft. Om je dessert knapperiger te maken, gebruik je een knapperige topping zoals amandelen of koekkruimels. Verdeel de topping gelijkmatig over het dessert.
  • Gebruik contrasterende kleuren: Gebruik contrasterende kleuren om je dessert visueel aantrekkelijk te maken. Gebruik bijvoorbeeld een felle saus of garnering als je dessert wit is om het visueel aantrekkelijker te maken.
  • Let op de portiegrootte: Portiegrootte is belangrijk bij het opdienen van desserts. Gebruik een kopje of lepel om even grote porties te maken.
  • Leg wat garnering op je gebakbord om het af te maken en de algehele presentatie te verbeteren. Dit kan een stuk fruit zijn, een beetje cacaopoeder of een blaadje munt.

Onze taartplateaus zijn eersteklas producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Blomus en Revol. We bieden ook geweldige taartstandaards en elegante taartservers. Je kunt ook kijken naar sets dessertvorkjes en gebakmessen.