Customer support:info@kulina.nl

Gebaksbordjes

31 items total
Dessertbord LEGIO NOVA 19 cm, Eva Solo
Akce
19,95 € –26 %
Dessertbord LEGIO NOVA 19 cm, Eva Solo
Online op voorraad (>5 pcs)
14,70 €
ES887219
Dessertbord RHOMBE 23 cm, terracotta, Lyngby
36,95 € –25 %
27,70 €
LY201935
Dineerbord RHOMBE 21 cm, aqua, Lyngby
33,95 € –8 %
Dineerbord RHOMBE 21 cm, aqua, Lyngby
Online op voorraad (>5 pcs)
31 €
LY201990
Tapasbord ICE DUSK 16,5 cm, blauw, keramiek, MIJ
Akce
8,79 € –20 %
7 €
MIJC3007
Tapasbord ICE GREEN 13 cm, groen, MIJ
Akce
5,49 € –27 %
Tapasbord ICE GREEN 13 cm, groen, MIJ
Online op voorraad (>5 pcs)
4 €
MIJC2684
Tapasbord WHITE SENDAN 16 cm, wit, keramiek, MIJ
Akce
10,99 € –18 %
9 €
MIJC3124
Tapasbord BLUE BLUR 17 cm, blauw, keramiek, MIJ
Akce
10,99 € –18 %
9 €
MIJC4084
Dessertbord HAMMERSHOI 22 cm, wit, Kähler
31,95 € –24 %
24 €
KHL692211
Dessertbordje PLATEBOWLCUP 20 cm, Alessi
Akce
11 € –18 %
Dessertbordje PLATEBOWLCUP 20 cm, Alessi
Online op voorraad (4 pcs)
9 €
ALAJM285
Dessertbord HAMMERSHOI 19 cm, wit, Kähler
Akce Outlet
26,95 € –37 %
16,80 €
KHL692212
Dessertbord LEGIO 19 cm, Eva Solo
Akce
19,95 € –24 %
Dessertbord LEGIO 19 cm, Eva Solo
Online op voorraad (>5 pcs)
15 €
ES886219
Dessertbord SABLO 21 cm, lichtgrijs, Blomus
15,25 €
BM64101
Tapasbord ICE WHITEWASH 16,5 cm, wit, keramiek, MIJ
Akce
8,79 € –20 %
7 €
MIJC3012
Dessertbord KINTSUGI 3 21 cm, wit, Seletti
Akce
44 € –15 %
37 €
SLT09603
Dessertbord 21 cm, crème, Bitz
Akce
15,72 € –26 %
Dessertbord 21 cm, crème, Bitz
Online op voorraad (>5 pcs)
11,49 €
BITZ11280
Tapasbord ICE BLUE 16,5 cm, blauw, MIJ
Akce Sticker
8,79 € –20 %
Tapasbord ICE BLUE 16,5 cm, blauw, MIJ
Online op voorraad (>5 pcs)
7 €
MIJC2694
Dessertbordje ALL-TIME, 20 cm, wit, Alessi
Akce
12,50 € –12 %
11 €
ALAGV295
Tapasbord ICE BLUE 13 cm, blauw, MIJ
Akce Sticker
5,49 € –27 %
Tapasbord ICE BLUE 13 cm, blauw, MIJ
Online op voorraad (>5 pcs)
4 €
MIJC2693
Dessertbord KINTSUGI 2 21 cm, wit, Seletti
Akce
44 € –15 %
37 €
SLT09602
Dessertbordje COSMIC DINNER CALISTO 16,5 cm, Seletti
Akce
32 € –15 %
27 €
SLT10821
Dessertbord RHOMBE 23 cm, donkerblauw, Lyngby
36,95 € –26 %
27 €
LY201936
Up
More products

Taartplateaus - ontworpen om aan al je zoete dromen te voldoen

Wat zijn gebaksbordjes?

Taartborden zijn borden die speciaal ontworpen zijn voor het serveren van taarten en desserts. Ze hebben vaak een plat oppervlak waar de taart op kan worden gelegd en zijn kleiner dan gewone dinerborden. Taartborden kunnen gemaakt zijn van glas, keramiek, steengoed of plastic.

Waar worden taartplateaus voor gebruikt?

Taartborden worden gebruikt om taarten en andere gebakken of zoete producten zoals gebak, koekjes of cupcakes op te dienen. Ze worden ook vaak gebruikt voor ontbijt, sandwiches, lunches en speciale evenementen zoals verjaardagen, bruiloften en vakanties vanwege hun elegante uiterlijk en handige formaat dat perfect is voor alle soorten fingerfood.

Hoe bord je een dessert als een chef-kok?

Of je nu een thuiskok bent of een Michelin sterrenkok, je moet aandacht besteden aan elk detail en je desserts op een elegante manier serveren. Dit zijn enkele algemene richtlijnen om je te helpen een dessert als een pro op tafel te zetten:

  • Kies het juiste dessertbordje: Begin met een schoon bord dat de kleuren en texturen van je dessert aanvult (bekijk ons aanbod van MIJ borden voor een geweldige selectie kleuren en glazuren)
  • Beoordeel het algehele ontwerp van je dessert terwijl je beslist waar je de verschillende onderdelen rangschikt. Maak een schets op papier van je ontwerp om het te visualiseren.
  • Doe wat saus op de schaal voordat je het dessert erop legt. Maak een patroon of ontwerp met een lepel of een knijpfles. Je dessert smaakt en ziet er beter uit op de schaal als je een saus gebruikt.
  • Knapperigheid toevoegen: Het is geweldig als je dessert verschillende texturen heeft. Om je dessert knapperiger te maken, gebruik je een knapperige topping zoals amandelen of koekkruimels. Verdeel de topping gelijkmatig over het dessert.
  • Gebruik contrasterende kleuren: Gebruik contrasterende kleuren om je dessert visueel aantrekkelijk te maken. Gebruik bijvoorbeeld een felle saus of garnering als je dessert wit is om het visueel aantrekkelijker te maken.
  • Let op de portiegrootte: Portiegrootte is belangrijk bij het opdienen van desserts. Gebruik een kopje of lepel om even grote porties te maken.
  • Leg wat garnering op je gebakbord om het af te maken en de algehele presentatie te verbeteren. Dit kan een stuk fruit zijn, een beetje cacaopoeder of een blaadje munt.

Onze taartplateaus zijn eersteklas producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Blomus en Revol. We bieden ook geweldige taartstandaards en elegante taartservers. Je kunt ook kijken naar sets dessertvorkjes en gebakmessen.