Customer support:info@kulina.nl

Messen

Een kort mes kiezen: een uitgebreide gids

Als je een appel moet schillen, kruiden moet hakken of vlees precies moet bewerken, is het lange lem...

Slijpers, slijpmachines en slijpstenen: hoe kies je het juiste gereedschap?

Wist je dat correctgeslepen mes tot 50% van de bereidingstijd kan besparen? En niet alleen dat, wer...

Spikeermes - een kleine, grote helper voor vele taken

Precies, scherp en multifunctioneel. Dit is een spies die niet alleen het vlees spiest waarvoor hij ...

Hammes: waarom zou je er een hebben?

Heb je echt een speciaal hammes nodig of kun je volstaan met wat je bij de hand hebt? Als je van pre...

Hoe kies je een slagersmes voor perfect snijwerk?

Een slagersmes is een compromisloos gereedschap dat is ontworpen voor het zware werk. Het snijdt vle...

Snij- en vleesmessen: een gids bij het kiezen

Nauwkeurig en gemakkelijk vlees en vis snijden - dat is het doel waarvoor snij- en vleesmessen zijn ...

Kaasmes: waarom zou je er een hebben?

Zachte plakken, harde verkruimelen en sommige vereisen veel kracht - kaas snijden met een gewoon mes...

Vleesmessen - kracht en precisie in één

Als het aankomt op het snijden van vlees en botten, is een gewoon mes niet genoeg en hier komt het h...

Schilmes: onmisbaar voor het verwerken van fruit en groenten

Geen verspilling, geen uitglijden en geen belasting voor je hand - zo werk je met een schilmes. Het ...

Fileermes - een precisiegereedschap voor perfect snijwerk

Het fileermes is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die trots is op nauwkeurig en efficiënt wer...