Customer support:info@kulina.nl

Messen

Spikeermes - een kleine, grote helper voor vele taken

Precies, scherp en multifunctioneel. Dit is een spies die niet alleen het vlees spiest waarvoor hij ...

Hammes: waarom zou je er een hebben?

Heb je echt een speciaal hammes nodig of kun je volstaan met wat je bij de hand hebt? Als je van pre...

Hoe kies je een slagersmes voor perfect snijwerk?

Een slagersmes is een compromisloos gereedschap dat is ontworpen voor het zware werk. Het snijdt vle...

Snij- en vleesmessen: een gids bij het kiezen

Nauwkeurig en gemakkelijk vlees en vis snijden - dat is het doel waarvoor snij- en vleesmessen zijn ...

Kaasmes: waarom zou je er een hebben?

Zachte plakken, harde verkruimelen en sommige vereisen veel kracht - kaas snijden met een gewoon mes...

Vleesmessen - kracht en precisie in één

Als het aankomt op het snijden van vlees en botten, is een gewoon mes niet genoeg en hier komt het h...

Schilmes: onmisbaar voor het verwerken van fruit en groenten

Geen verspilling, geen uitglijden en geen belasting voor je hand - zo werk je met een schilmes. Het ...

Fileermes - een precisiegereedschap voor perfect snijwerk

Het fileermes is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die trots is op nauwkeurig en efficiënt wer...

Hoe lang moet een koksmes zijn?

Wist je dat de juiste lengte van een koksmes niet alleen een grote invloed heeft op de efficiëntie v...

Vijzelmes: het onmisbare hulpje bij het bereiden van groenten

Het is niet zo iconisch als een koksmes of zo stijlvol als een steakmes, maar het mag zeker niet ont...