Customer support:info@kulina.nl

Messen, Page 2

Hoe lang moet een koksmes zijn?

Wist je dat de juiste lengte van een koksmes niet alleen een grote invloed heeft op de efficiëntie v...

Vijzelmes: het onmisbare hulpje bij het bereiden van groenten

Het is niet zo iconisch als een koksmes of zo stijlvol als een steakmes, maar het mag zeker niet ont...

Steakmessen: wanneer heb je ze nodig en welke moet je kiezen?

Als je ooit met een gewoon mes hebt geworsteld met een stuk sappige steak, heb je je misschien afgev...

WÜSTHOF messen: topgereedschap uit Solingen

Extreem scherp, van hoge kwaliteit en ongewoon duurzaam - dat zijn de WÜSTHOF messen die al meer dan...

Instructies voor het slijpen van messen

Laten we beginnen met het verschil tussen slijpen en scherpen. We slijpen messen als ze echt bot zij...

Stalen messen: ongeëvenaarde scherpte

Als je overweegt om een kwaliteitsmes te kopen, moet je kiezen tussen een mes van Roestvrij, damascu...

Victorinox messen - het toppunt van Zwitserse precisie

Compromisloze kwaliteit, nauwkeurig vakmanschap en tijdloos design - dat zijn de eigenschappen die h...

WMF messen: Duitse precisie in elk detail

Wist je dat het Duitse bedrijf WMF het eerste bedrijf was dat introduceerde?snelkookpan? Dat was i...

Dellinger messen: Tsjechisch vakmanschap geïnspireerd door Japanse traditie

Modern design, topkwaliteit en perfecte functionaliteit geïnspireerd door de Japanse kunst van het m...

Uitbeenmessen: waarom je ze nodig hebt en hoe je de beste kiest

De perfecte snede is niet alleen een kwestie van vaardigheid, maar ook van het hebben van het juiste...