Customer support:info@kulina.nl

Pannen, Page 2

Pannen met deksel: tips om te kiezen

Wist je dat pannen met een deksel energie besparen doordat ze het koken tot 30% versnellen? Dit komt...

Ovenpannen onder een vergrootglas

Wil je een steak met aardappelen en groenten van begin tot eind bereiden in één pan? Dan zijn de ove...

Vaatwasmachinebestendige pannen - de keuze van experts voor eenvoudig wassen

Een vaatwasser kan tot 50% water en 30% energie besparen in vergelijking met afwassen met de hand. S...

De beste pannen op de markt: gietijzer, staal of roestvrij staal?

Home: Een goede koekenpan is onmisbaar in de keukenEen goede pan is een essentieel hulpmiddel in el...

Pannen voor inductie: tips en aanbevelingen

Hoewel het niet zo lijkt, kan het kiezen van de juiste inductiepan een hele uitdaging zijn gezien he...

Keramische pannen: hoe kies je de beste?

Elegante en moderne keramische pannen zijn een geweldig alternatief voor traditionele pannen met ant...

Koperen pan? Een luxe die je niet nodig hebt maar wel wilt

Koperen pannen zijn niet zomaar keukengerei; ze staan symbool voor luxe, elegantie en hoogwaardige ...

Bolpannen: Bijna onverwoestbaar kookgerei

Bij Kulina vind je alleen producten waar we achter staan. De pannen van zijn daarop geen uitzonder...

Titanium pannen: een revolutie in koken!

De laatste jaren is titanium een van de populairste materialen geworden voor keukenapparatuur, waaro...

Stalen pannen - complete selectiegids

Of je nu een enthousiaste thuiskok bent of een professional die op zoek is naar de beste apparatuur ...