Customer support:info@kulina.nl

Pannen, Page 3

Roestvrijstalen pan - elegant en functioneel

Als het op koken aankomt, kan de juiste keuze van keukengerei een groot verschil maken voor de kwali...

Pannenkoekenbakmachine: waarom je er een nodig hebt en hoe je de juiste kiest

Zoete, luchtige, nog warme pannenkoeken met fruit, yoghurt, overgoten met ahornsiroop of een grote k...

Hoe kies je de juiste maat pan?

Of je nu een beginnende kok bent of een ervaren chef, het kiezen van de de juiste pannen kan de kwa...

Pannenkoekenplaat - 5 redenen om er thuis een te hebben

Is het echt nodig om een speciale pannenkoekenpan te hebben, of kunnen we volstaan met een universel...

Hoe kies je de beste pan met antiaanbaklaag?

Wilt u efficiënter, gezonder en gemakkelijker koken? Dan is het zeker dat een pan met antiaanbaklaa...

Biefstuk op de bakplaat: Stap voor stap

Het bereiden van de perfecte biefstuk is een combinatie van kwaliteitsingrediënten, de juiste pan, d...

Hoe kies je de beste grillpan?

Stel je de geur voor van gegrild vlees, sappige groenten of perfect gegaarde vis waarvan je op elk m...

Diepe bekkens - De volledige gids

3 redenen waarom je een diepe pan in je keuken nodig hebt: Veelzijdigheid: Een friteu...

Wokpan - de meester van snel koken

Wat zit er in die wok die iedereen heeft? Wij weten het. Hij is gewoon een superheld in de keuken. H...

12 redenen waarom je van gietijzeren kookgerei zult houden

Gietijzeren kookgerei van hoge kwaliteit is een hulpje dat je nooit in de steek zal laten. Het is r...