Wat zit er in die wok die iedereen heeft? Wij weten het. Hij is gewoon een superheld in de keuken. Hij warmt in een mum van tijd op tot de hoogste temperatuur, zodat je in een handomdraai gerechten met een onweerstaanbare smaak en aroma kunt bereiden, met behoud van maximale vitaminen en mineralen. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen welke de beste wok voor jouw doeleinden en kijk wat je erop kunt koken.
5 redenen om een wok aan te schaffen
- Snel voedsel bereiden{Binnen 10 minuten kun je eten op je bord hebben.
- Gezond koken - Dankzij de korte hittebehandeling behouden de ingrediënten hun vitamines en andere voedingswaardevolle stoffen.
- Veelzijdigheid - Naast snel frituren kun je ook koken in de wok en als je het deksel gebruikt, kun je ook stoven.
- Wok hei - Dit is de authentieke combinatie van smaak en aroma die alleen een wok aan een gerecht kan geven.
- Ruime keuze aan materialen - kun je precies de wok kiezen die bij je past. Als je kiest voor een pan van staal of gietijzer, kun je die waarschijnlijk doorgeven aan de volgende generatie.