Customer support:info@kulina.nl

Keukenschalen

7 items total

Keukenkommen - uw multifunctionele keukenhulpjes

Waar kun je keukenkommen voor gebruiken?

Keukenkommen zijn een must in elke keuken. Je zult ze vaak gebruiken om ingrediënten te mengen, voedsel te marineren, restjes te bewaren of zelfs om een salade of andere maaltijd op tafel te zetten.

Van welke materialen zijn keukenkommen gemaakt?

  • Keramische keukenkommen zien er elegant uit in landelijke keukens of keukens in rustieke stijl. Ze kunnen ook gebruikt worden als serveerschalen en recht op de eettafel geplaatst worden, dankzij de tijdloze elegantie van het glas.
  • Roestvrijstalen mengkommen zijn betaalbaar, draagbaar, licht en onverwoestbaar. Voor culinaire taken zoals opkloppen zijn roestvrijstalen kommen fantastisch als je geen zware kom wilt die moeilijk te tillen is.
  • Plastic keukenkommen zijn vrij duurzaam en zeer slijtvast, dus ideaal om te gebruiken in een drukke keuken. Ze zijn ook vaak geschikt voor gebruik in de magnetron.

Waarom gebruiken chef-koks roestvrijstalen kommen?

Het is belangrijk om te weten dat professionele koks en bakkers het liefst roestvrijstalen kommen gebruiken. Roestvrij staal is een veerkrachtig materiaal dat niet snel splintert, afbladdert of krast. Roestvrijstalen ketels zijn ook licht en wendbaar en kunnen ook worden gebruikt als dubbele ketels. Het feit dat roestvrij staal niet reageert met zuur voedsel is een andere belangrijke factor die roestvrijstalen kommen tot een culinaire favoriet maakt.

Op Kulina vind je een grote selectie van keukenkommen gemaakt van verschillende materialen en geproduceerd door bekende fabrikanten, waaronder Koziol, WMF, Joseph Joseph en Brabantia. Sommige zijn verkrijgbaar in handige, stapelbare sets met kommen van verschillende groottes. We hebben ook ander culinair gereedschap zoals menglepels en spatels die je naast je kom kunt gebruiken. En als je je keukenkom gebruikt om koekjesdeeg te mengen, heb je ook een paar maatbekers of een keukenweegschaal nodig om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid ingrediënten toevoegt.