Customer support:info@kulina.nl

Lardeermes KAPPA 10 cm, zilver, Güde

Code: GUDE76410
80 €
Online op voorraad (3 pcs)

Alleen staal en meer dan honderd jaar ervaring... Geniet van de kunst van Solingen in al haar rauwe schoonheid.

  • kortbladig mes voor professionele en hobbykoks
  • onderdeel van de RED DOT DESIGN AWARD winnende keukenmessen serie KAPPA
  • vaatwasmachinebestendig

Detailed information

Product detailed description

Belangrijkste voordelen:

  • kortbladig mes voor professionele en hobbykoks
  • voor dagelijks gebruik in de keuken voor het spiesen van vlees, snijden van worst, groenten en diverse bereidingstaken
  • voldoet aan de eisen voor gebruik in de gastronomie
  • met de hand gesmeed uit één stuk hoogwaardig X50CrMoV15 roestvrij staal met een optimale hardheid van 57-58 HRC op de Rockwell-schaal
  • na het smeden volgt de afwerking met meer dan 30 handmatige bewerkingen
  • uitharding bij -80°C voor zeer hoge hardheid met behoud van hoge flexibiliteit
  • 33° slijphoek zorgt voor gelijktijdige scherpte en stabiliteit
  • ergonomisch gevormde handgreep met geprononceerd uiteinde om altijd veilig te kunnen werken
  • handgemaakte productie garandeert ongeëvenaarde kwaliteit en precisie van afwerking
  • volledig metalen ontwerp biedt perfecte balans voor langdurig werk zonder vermoeide handen
  • onderdeel van de RED DOT DESIGN AWARD winnende keukenmessen serie KAPPA
  • elk mes is verpakt in een milieuvriendelijke verpakking
  • vaatwasmachinebestendig

Extra informatie:

  • lengte van het blad: 10 cm
  • lemmetmateriaal: chroommolybdeen-vanadiumstaal (X50CrMoV15)
  • materiaal handvat: chroommolybdeen-vanadiumstaal (X50CrMoV15)

Additional parameters

Category: Vleesmessen
Weight: 0.131 kg
Kleur: Zilver
Materiaal: Roestvrij staal
Mes-lengte: 10 cm
Stuks in een set: 1 ks
Product informatie: Vaatwasserbestendig
Product type: Speciale messen
Collectie: Güde Kappa
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Producent: Güde Solingen
Margin-category: B

KULINA | Güde knives from Solingen

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: