Customer support:info@kulina.nl
106 items total
Koksmes BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5cm, Dellinger
127 €
DNGRKH164
210457 brusny kamen 1000 3000 risam dellinger
Slijpsteen 1000/3000 RISAM, Dellinger
Online op voorraad (>5 pcs)
31,70 €
DNGR6971496038317
Chinees keukenmes ROSE WOOD DAMASCUS 16,5 cm, Dellinger
138 € –5 %
130 €
DNGRXZB27RW7CH
217814 kucharsky nuz kanetsugu shiun 20 cm hneda dellinger
Nieuw bij
158 €
DNGR6501
210484 brusny kamen 1000 6000 risam dellinger
Slijpsteen 1000/6000 RISAM, Dellinger
Online op voorraad (>5 pcs)
39,63 €
DNGR6971496038270
Groentemes NAKIRI 17cm, Dellinger
Groentemes NAKIRI 17cm, Dellinger
Online op voorraad (>5 pcs)
31,70 €
DNGRSXLPO2500200
Gebaksmes SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 19cm, Dellinger
103 €
DNGRKHOK8B
Nivelleerblok voor slijpsteen 180 RISAM, diamant, Dellinger
31,70 €
DNGR8595705400191
217829 platkovaci nuz kanetsugu pro m 21 cm cerna dellinger
Nieuw bij
DNGR9009
Japans mes GYUTO/CHEF KANETSUN E TSUCHIME 18 cm, bruin, Dellinger
55,50 €
DNGRKC951
Nivelleerblok voor slijpsteen 180 RISAM, keramiek, Dellinger
23,76 €
DNGR6971496038652
Koksmes BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRKH167
210424 steakovy nuz easy 10 cm hneda dellinger
Steakmes EASY 10 cm, bruin, Dellinger
Online op voorraad (4 pcs)
11,86 €
DNGR8595705404687
Slijpsteen 400/1500 RISAM, Dellinger
Slijpsteen 400/1500 RISAM, Dellinger
Online op voorraad (>5 pcs)
29,71 €
DNGR6971496038331
Keukenmes CARBON FRAGMENT 11 cm, zwart, Dellinger
80,03 €
DNGRH137P
217823 santoku nuz kanetsugu pro m 17 cm cerna dellinger
Nieuw bij
158 €
DNGR9003
Slijpsteen 2000/5000, Dellinger
Slijpsteen 2000/5000, Dellinger
Online op voorraad (4 pcs)
34,08 €
DNGRRIRW252
217802 santoku nuz petty kanetsugu zuiun kiwami 18 cm cerna dellinger
Nieuw bij
336 €
DNGR9503
Universeel mes UTILITY MANMOSU 13 cm, Dellinger
107 €
DNGRSXLKH110
217274 nuz na pecivo german black samurai 20 cm cerna dellinger
Nieuw bij
39,50 €
DNGRKH270
217250 kucharsky nuz german black samurai 20 cm cerna dellinger
Nieuw bij
39,50 €
DNGRKH266
Vleesmes KITA NORTH DAMASCUS 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRSXLKH134
Japans koksmes KANETSUGU MIYABI ISSHIN 21 cm, Dellinger
61,84 €
DNGRSXL2005
Up
More products

Messen – uw beste wapen en het belangrijkste keukengereedschap!

Geen keuken zonder messen. En goede messen zijn erg belangrijk voor elke chef - of u nu een thuiskok bent of een meesterkok in een Michelin-restaurant. (Lees meer over het kiezen van het juiste mes voor uw keuken in onze complete gids over messen hier) . Welke messen heeft u nodig? Messen van hoge kwaliteit kunnen erg duur zijn, maar investeren in een goed mes is een goede strategie omdat messen van betrouwbare merken zoals Zwilling, Forged, Wusthof of WMF erg duurzaam zijn (u hoeft dus niet om de paar jaar nieuwe messen te kopen ) en comfortabel in gebruik. Het goede nieuws is dat u voor basistaken in de keuken maar drie soorten messen nodig hebt:

  1. Koksmes - een groot mes voor verschillende soorten culinaire taken.
  2. Groente- en fruitmesje – klein, handig mes voor kleine taken en ingrediënten.
  3. Broodmes – een mes met een gekarteld lemmet.

Welke soorten messen kunt u kopen voor uw keuken?

Bij Kulina vindt u een groot aantal keukenmessen van topkwaliteit voor verschillende ingrediënten en verschillende doeleinden. We hebben messen die heel geschikt zijn voor vlees - uitbeenmessen, vleesmessen, santoku-messen, slagersmessen en hakmessen. We bieden ook veel groentemessen om te schillen of te snijden. We hebben ook speciale messen - voor zalm, ham, steaks, kaas en gebak. U kunt ook een messenset kopen die handig is voor alle soorten culinaire taken of een set kaasmessen. Dit is ook een geweldig cadeau-idee voor een bruiloft of de verjaardag van een kookliefhebber. Als u van vlees houdt of als u op zoek bent naar een leuk cadeau voor uw man, vader of vriend die van barbecueën en vlees houdt, dan kunt u ook denken aan een set steakmessen in een elegante koffer voor veilige opslag.

Hoe zorgt u voor uw messen en hoe bergt u ze op?

Als u wilt dat uw messen een leven lang meegaan, vergeet dan niet om:

  1. ze direct na gebruik met de hand af te wassen en droog ze daarna direct af met een doek (was uw messen niet in de vaatwasser, vooral die met houten handvatten niet).
  2. gebruik altijd een snijplank en zorg ervoor dat het is gemaakt van materiaal dat de messen niet bot maakt.
  3. berg uw messen apart op, in een messenblok of op een speciaal rek.
  4. slijp uw messen regelmatig en gebruik het juiste gereedschap hiervoor – bekijk onze messenslijpers hier.