Customer support:info@kulina.nl
1 items total

Ander keukengereedschap - koken als een pro

Wat zijn keukenhulpen?

Keukengereedschap is, zoals je waarschijnlijk wel weet, handgereedschap dat meestal in de keuken wordt gebruikt om voedsel te bereiden - je vindt ze allemaal op de website Kulina, onder de categorie keukenapparatuur, maar we hebben hier ook extra keukengereedschap in de categorie om koken, bakken, schoonmaken en opbergen te vereenvoudigen. Zelfs de eenvoudigste klusjes, zoals het zeven van pasta of het afmeten van droge ingrediënten, kunnen moeilijk zijn zonder de juiste keukenuitrusting en het juiste keukengerei. Je kunt hier ook onze shoppinggids lezen over 10 keukenbenodigdheden.

Onze collectie keukengereedschap omvat alles van mezzaluna's tot eenvoudige instrumenten zoals scharen. Op Kulina vind je alle benodigdheden voor je keuken van topmerken zoals WMF, Zwilling, Eva Solo, enz.

Welke soorten keukenhulpmiddelen zijn er en waar dienen ze voor?

Er is een ruime keuze aan keukenhulpjes te vinden op Kulina. Hieronder vind je er een aantal:

  • Blikopeners: Ze snijden door het deksel van het blikje om het te openen.
  • Schillers: Een dunschiller is een keukenhulp die wordt gebruikt om moeiteloos de buitenste schil of schil van fruit en groenten te verwijderen.
  • Keukenschaar: Dit multifunctionele gereedschap wordt in de keuken gebruikt voor verschillende taken, zoals het trimmen van vlees, het knippen van kruiden en het openen van verpakkingen.
  • Vleeshamers: Deze worden gebruikt om het vlees plat te slaan om het zachter te maken.
  • Deegrollers: Dit zijn hulpmiddelen om het deeg plat te maken en uit te rollen voor het bakken of frituren.
  • Vijzels: Dit gereedschap wordt gebruikt om voedsel te verpulveren en te vermalen, vooral kruiden en specerijen.
  • Flambeergereedschap: Deze worden gebruikt in de opzichtige culinaire methode om vloeistoffen op alcoholbasis in voedsel te verbranden voor de smaak en om te laten zien.
  • Stoommandjes: Deze worden gebruikt om groenten, zeevruchten of ander voedsel te stomen door ze in het mandje boven kokend water te plaatsen.
  • Keukentang een keukentang is ook een multifunctioneel culinair werktuig dat wordt gebruikt om verschillende maaltijden vast te houden, te draaien en te serveren.
  • Mezzaluna's: Deze tweehandige, gebogen messen worden gebruikt om kruiden, groenten en andere voorwerpen te snijden.
  • Als laatste hebben we de vleesspies zijn lange houten/metalen stokjes die worden gebruikt om vlees- of groentegerechten aan te rijgen en te bereiden.