Pannenkoekenpan MINERAL B BOIS 27 cm, de Buyer
Code: DB571203Related products
Product detailed description
Het gamma Mineral B Bois pannen is verrijkt met een coating op basis van bijenwas voor extra antikleefeigenschappen. Dit beschermt ze tegen oxidatie en verhoogt de natuurlijke antikleefeigenschappen van de pannen, die bij elk gebruik beter worden. De pannen zijn ontworpen voor alle soorten kookbronnen, inclusief inductie. Minerale B-stalen pannen zijn 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en recyclebaar. De handgrepen van de pannen zijn gemaakt van beukenhout van hoge kwaliteit en zijn ook beschermd met bijenwas. In dit assortiment vindt u ook deze perfecte koekenpan.
Belangrijkste voordelen:
- De perfecte pan voor pannenkoeken
- Staal is 100% natuurlijk met een afwerking op basis van bijenwas
- Het heeft geen kunstmatig antikleefoppervlak, bevat geen PFOA of PTFE
- Geen toegevoegde chemicaliën - milieuvriendelijk
- Kan worden gebruikt bij zeer hoge temperaturen
- Hoe vaker de pan wordt gebruikt, hoe beter de antikleefeigenschappen
- Uitstekende thermische geleidbaarheid
- Robuust ontwerp, zeer lange levensduur
- Niet in de vaatwasser wassen
Specificaties:
- Materiaal: staal, beukenhout
- Diameter: 27 cm
- Diameter van een pannenkoek: 10 cm
Onderhoud van pannen MINERAL B:
- Stalen pannen de Buyer zijn pannen voor het leven en hebben bovendien een levenslange garantie. Dit geldt echter niet voor vorderingen als gevolg van misbruik. Lees de instructies zorgvuldig voor het eerste gebruik.
- Staal is een natuurlijk materiaal en de pannen zijn handgemaakt. Zij kunnen dus kleine natuurlijke esthetische onvolkomenheden vertonen.
- Pak de pan voor het eerste gebruik uit de originele verpakking en was hem met een spons onder warm stromend water. Was de was grondig van het hele oppervlak van de pan.
- Brand de pan, u ziet de procedure in de video hiernaast. Zet de kookplaat op middelhoog vermogen om te voorkomen dat de bodem eruit springt (vooral bij inductie) en zet de pan erop. Giet ongeveer 1-2 mm olie in de pan en laat hem verwarmen tot de olie begint te roken = het branden is klaar (tijdens het branden de pan draaien om de olie aan de binnenkant te krijgen, de pan zal op sommige plaatsen op de bodem donkerder beginnen te worden).
- Laat de pan afkoelen en veeg de resterende olie af met een servet of doek, niet wassen om de beschermende laag te behouden en roest te voorkomen, de pan is klaar voor gebruik.
- Veeg de pan na gebruik gewoon af met een papieren handdoek, het geoliede oppervlak beschermt de pan. Droog bewaren.
- Gebruik alleen bij uitzondering afwasmiddelen en zet de pan NOOIT in de vaatwasser of laat hem weken!!!
Het geleidelijk donkerder worden van de pan is natuurlijk en zorgt voor een betere antikleeflaag. Eventuele roest kan worden verwijderd met de ruwe kant van een spons en vervolgens worden geolied, het is geen reden om te klagen over de pan.
Stalen pan en inductie:
Staal (ijzer) is een zeer reactieve warmtegeleider en zijn inductieverwarmingscapaciteit is daarom uitzonderlijk. Neem daarom de volgende instructies in acht op de inductiekookplaat:
- gebruik niet het maximale vermogen. Zelfs het lagere vermogen op inductie is genoeg voor geweldige bruining
- gebruik de boosterfunctie niet (snel opstarten van de verwarming)
- de pan niet oververhitten als deze leeg is
Additional parameters
Category: | Pannenkoekenpannen |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 1.25 kg |
Kleur: | Grijs |
Materiaal: | Staal |
Maat: | 27 cm |
Stuks in een set: | 1 ks |
Product informatie: | Geschikt voor inductiekookplaat |
Product type: | Crêpemaker |
Margin: | A |
K překladu: | CZ AUTO |
Producent: | de Buyer |
Margin-category: | A |
How to season a carbon steel pan?
Be the first who will post an article to this item!