Pannen
Pannen en soeppannen – een musthave in elke keuken
Pannen en soeppannen zijn essentiële keukenbenodigdheden. Pannen zijn ook een van de eerste dingen die u moet kopen als u het huis van uw ouders verlaat, als u samen met uw partner een nieuw huis koopt of als u naar een compleet nieuwe plek verhuist, met een gloednieuwe keuken waarin uw oude set pannen er... lelijk uit zou zien. En weet u dat de meeste mensen in hun leven maar twee of drie keer een set pannen kopen? We hebben de neiging om vaker een auto te kopen! En daarom moeten pannen worden behandeld als een echte investering, want als u besluit om een pan van hoge kwaliteit te kopen, kunt u lang genieten van de functionaliteit en het ontwerp. Als u niet weet welke pannen u eigenlijk nodig heeft of welke materiaal te kiezen lees dan hier onze complete winkelgids over pannen . U kunt ook onze best verkochte pannen hier bekijken .
Waar heeft u een soeppan voor nodig?
Soeppotten, zeer grote en diepe pannen zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor:
- het koken van soepen, bouillon, etc.
- het koken van grote hoeveelheden pasta
- het koken van zeevruchten
- stoofschotels en eenpansgerechten bereiden
- water koken
Bij Kulina bieden we u een breed scala aan pannen aan – zeer diepe soeppannen, grote pannen en kleinere braadpannen, gemaakt van verschillende materialen, geproduceerd door betrouwbare merken en ontworpen voor verschillende interieurstijlen. Als u niet weet welke pan u moet kiezen, kijk dan welke pannen merken zoals Fissler, Zwilling or Eva Solo in hun assortiment hebben.
Hoe zorgt u voor uw pannen?
Weet u dat de meeste mensen tijdens hun leven maar twee of drie keer een set pannen kopen? We hebben de neiging om vaker een auto te kopen dan nieuwe pannen! Daarom is het de moeite waard om te investeren in pannen van hoge kwaliteit en jarenlang van hun functionaliteit te genieten, elke keer dat u kookt. En als uw geld investeert in kookgerei van hoge kwaliteit, zorg er dan ook voor dat u goed voor uw pannen zorgt. Hoe zorgt u voor uw pannen?
- lees altijd de instructies van de fabrikant voor het eerste gebruik en zorg ervoor dat u uw pannen niet in de vaatwasser plaatst als dit niet wordt aanbevolen,
- gebruik geen metalen keukengerei dat krassen op het oppervlak van uw pannen kan veroorzaken, gebruik keukengerei van hout of siliconen,
- laat vuile pannen niet een nachts staan en laat ze niet lang weken (vooral roestvrijstalen pannen),
- als u vlekken op de oppervlak van uw roestvrijstalen pannen heeft, reinig ze met een geschikt reinigingsproduct,
- maak uw pannen met een keramische laag niet schoon met staalwol,
- maak uw gietijzeren pannen onmiddellijk na gebruik schoon en gebruik geen zeep omdat metaal poreus is en het de smaak van de chemicaliën kan absorberen,
- vermijd temperatuurschokken, plaats geen hete pannen in koud water, enz.,
- bereid geen zuur voedsel (zoals tomaat) in gietijzeren pannen,
- stapel gecoate potten en pannen niet op elkaar, aangezien dit krassen en schilfers kan veroorzaken. Hang ze aan haken of leg ze op hun kant.