Customer support:info@kulina.nl

Pannensets

3 items total

Pannenset - een must-have in elke keuken

Waarom zou u een kwaliteitsset pannen kopen?

Er is geen keuken zonder pannen en een pannenset is een van de eerste dingen die u moet kopen als u het huis van uw ouders verlaat, als u samen met uw partner een nieuw huis koopt of als u naar een compleet nieuwe plek verhuist , met een splinternieuwe keuken waarin uw oude pannenset er… raar uit zou zien. En weet u dat de meeste mensen in hun leven maar twee of drie keer een set pannen kopen? We hebben vaak de neiging om vaker een auto te kopen! En daarom is een pannenset een investering en als u investeert in een hoogwaardige pannenset, kunt u lang genieten van de functionaliteit en het design. Het is ook beter voor uw portemonnee om een hele set te kopen in plaats van alle pannen apart te kopen. Als u niet weet welke set pannen u moet kiezen lees dan hier onze complete winkelgids over pannen .

Waar bestaat een pannenset meestal uit?

Pannensets verschillen in het aantal elementen dat wordt meegeleverd en u kunt kiezen uit sets bestaande uit 3 tot 7 elementen. Ze bevatten:

Waar moet u op letten bij het kopen van een set pannen?

Bij Kulina bieden we u een breed scala aan functionele pannensets, gemaakt van verschillende materialen, vervaardigd door betrouwbare merken zoals Fissler, Zwilling ofWMF en ontworpen voor verschillende interieurstijlen. Waar u op moet letten bij het kiezen van de juiste pannenset voor u?

  • materiaal waarvan de pannen zijn gemaakt
  • het aantal elementen in relatie tot hoeveel u kookt
  • de grootte van de pannen in verhouding tot het aantal mensen waarvoor u gewoonlijk kookt
  • het materiaal waarvan de deksels zijn gemaakt (is dit glas of metaal)
  • het materiaal waarvan de handgrepen zijn gemaakt en of de pannen geschikt zijn voor gebruik in de oven
  • het ontwerp van de pannen vs. uw interieurstijl

Hoe zorgt u voor uw pannen?

Als u geld investeert in kookgerei van hoge kwaliteit, zorg er dan ook voor dat u goed voor uw pannen zorgt. Hoe zorgt u voor uw pannen?

  • lees altijd de instructies van de fabrikant voor het eerste gebruik en zorg ervoor dat u uw pannen niet in de vaatwasser plaatst als dit niet wordt aanbevolen,
  • gebruik geen metalen keukengerei dat krassen op het oppervlak van uw pannen kan veroorzaken, maar gebruik keukengerei van hout of siliconen,
  • Laat vuile pannen niet een nachts staan en laat ze niet lang weken (vooral roestvrijstalen pannen),
  • als u vlekken op het oppervlak van uw roestvrijstalen pannen wilt verwijderen, reinig ze dan met een geschikt reinigingsproduct,
  • maak uw pannen met een keramische laag niet schoon met staalwol,
  • Maak uw gietijzeren pannen direct na gebruik schoon en gebruik geen zeep omdat metaal poreus is en de smaak van de chemicaliën kan absorberen,
  • vermijd temperatuurschokken, plaats geen hete pannen in koud water, enz.,
  • kook geen zuur voedsel (zoals tomaat) in gietijzeren pannen,
  • Plaats geen gecoate pannen op elkaar, dit kan krassen en schilfers veroorzaken. Hang ze aan haken of leg ze op hun kant.