Customer support:info@kulina.nl

Roerspatels

5 items total
Pollepel B BOIS 40 cm, de Buyer
Akce Sticker
6,41 € –22 %
Pollepel B BOIS 40 cm, de Buyer
Online op voorraad (3 pcs)
5 €
DB487140
Risottolepel B BOIS, hout, de Buyer
Akce Sticker
5 € –20 %
Risottolepel B BOIS, hout, de Buyer
Online op voorraad (>5 pcs)
4 €
DB487401
Pollepel B BOIS 30 cm, hout, de Buyer
Akce Sticker
5 € –20 %
Pollepel B BOIS 30 cm, hout, de Buyer
Online op voorraad (>5 pcs)
4 €
DB487130
Pollepel B BOIS, hout, de Buyer
Akce Sticker
13,73 € –19 %
Pollepel B BOIS, hout, de Buyer
Online op voorraad (>5 pcs)
11 €
DB487400
Pollepel B BOIS 20 cm, de Buyer
Akce Sticker
3,90 € –23 %
Pollepel B BOIS 20 cm, de Buyer
Online op voorraad (>5 pcs)
3 €
DB487120

Mixlepels - meng je eten goed en gemakkelijk

Wat zijn menglepels?

Het doel van menglepels in de keuken is om ingrediënten te roeren en te mengen. Het gebruik van een keukenmenglepel maakt het bereiden van maaltijden en koken eenvoudiger. Een menglepel is alles wat je nodig hebt, of je hem nu gebruikt om ingrediënten te mengen om te bakken of te koken of om de steelpan schoon te schrapen na het koken.

Menglepels zijn flexibel en verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om te voldoen aan verschillende culinaire vereisten, en ze zijn vaak eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Wat voor lepel moet je kopen om je ingrediënten te mixen en te roeren?

Het soort gerecht dat je maakt en de ingrediënten die je mengt hebben een grote invloed op het type menglepel dat je moet gebruiken. Als een recept vraagt om krachtig mengen en roeren, vooral als het mengsel dik en zwaar is, is een stevige houten menglepel aan te raden. Als je gekookte groenten wilt mengen, kun je een siliconen of plastic menglepel gebruiken. Voor gevoelige slabladeren en ander groen en kruiden is een set slalepels het beste.

Welke lepel is het beste voor het mengen van koekjesdeeg?

Als je geen staande mixer hebt en je wilt deeg maken voor je favoriete koekjes, dan heb je een keukenkom, handmixer en een houten of siliconen menglepel nodig om het koekjesdeeg goed te mengen en er lucht in te brengen. Het is meestal beter om een stevige lepel te gebruiken als je koekjesbeslag mengt. Zowel een houten als een siliconen lepel zijn betrouwbare keuzes die de dikte van het deeg aankunnen.

Je moet ook rekening houden met de grootte van de lepel. Terwijl een kleinere lepel makkelijker te gebruiken is om kleinere hoeveelheden deeg te mengen, is een grotere lepel misschien efficiënter om grotere hoeveelheden te mengen.

Je kunt ook bladeren door onze collectie keukengerei sets om een set te krijgen van alle apparatuur die nodig is om niet alleen koekjesdeeg te maken, maar ook om alle culinaire taken uit te voeren.

Op Kulina Store hebben we een grote selectie menglepels van topmerken zoals de Buyer, Joseph Joseph of Brabantia. Deze menglepels zijn er in verschillende maten, patronen en materialen. Sommige hebben gaten in de schaal, sommige hebben gaten in de handgreep om ze aan een keukengereirek te hangen, sommige zijn geperforeerd en weer andere zijn zo ontworpen dat je werkblad schoon blijft. We zijn er zeker van dat je iets zult vinden dat aan je behoeften voldoet.

Andere soorten lepels die worden aangeboden op Kulina zijn keukenlepels en schuimspanen.