Crepe-pan DIAMOND LITE 26 cm, voor inductie, titanium, WOLL
Code: WL226DPIRelated products
Product detailed description
Belangrijk! Koken in kookgerei WOLL is als een kunst die, als je het goed doet, je beloont met de beste onderdelen. Lees daarom de instructies van WOLL voor het juiste gebruik, die u aan het einde van deze beschrijving kunt vinden. ↓↓↓
Dankzij hun speciale antiaanbakoppervlak zijn de hoogwaardige Diamond Lite-koekenpannen met antiaanbaklaag van titanium van het Duitse merk WOLL ideaal voor gezond en energiebesparend bakken met weinig of geen vet. Het dubbel geharde diamantoppervlak heeft zeer superieure antikleefeigenschappen en is ook zeer krasbestendig. De pannen zijn gemakkelijk te reinigen en zijn goed bestand tegen wassen in de vaatwasser of het gebruik van bijvoorbeeld metalen keukengerei.
Naast het uiterst duurzame antiaanbakoppervlak zult u de zeer snelle warmteoverdracht over het gehele oppervlak van de pan waarderen, die wordt gewaarborgd door een speciaal 6-lagenmateriaal en een hoogwaardig verwerkte bodem. De pannen zijn ideaal voor gebruik op een inductiekookplaat, met als bijkomend voordeel dat ze kunnen bakken in een oven tot 250 °C.
Diamond Lite pannen zijn voorzien van ergonomische handgrepen van duurzaam synthetisch materiaal. Hun bijrol wordt in het gietstuk van de pan gegoten. Ze vormen één geheel, wat zorgt voor een goede pasvorm. Een gat aan het einde van de handgrepen maakt het mogelijk om over het werkblad te hangen.
WOLL professionele gegoten producten zijn nu synoniem voor topkwaliteit. Het beschikt over duurzame anti-aanbakoppervlakken, een smaakvol ontwerp en de best mogelijke kookresultaten.
Diamond Lite serie
- Premium titanium kookgerei voor gezond, vetvrij koken, gepatenteerde productie
- Handgegoten, uit één stuk voor hogere mechanische en hittebestendigheid
- Combineert vakmanschap met innovatieve technologieën
- Robuust, vormvast, door zijn kwaliteit geschikt voor professionele koks
- Vaste ergonomische handgrepen van hittebestendig kunststof
- Kan worden gebakken in de oven tot 250 °C
- Extra bestendig anti-aanbak oppervlak voor gezond, vetvrij koken
- Dubbel gehard, krasbestendig, gemaakt zonder PFOA
- Dankzij de hoge oppervlakteweerstand kan zelfs metalen keukengerei worden gebruikt
- Geschikt voor de bereiding van delicaat voedsel en voor frituren bij hoge temperaturen
- Ca. 8 mm dikke ferromagnetische stalen voet speciaal vervaardigd voor WOLL
- Zeer snelle warmteoverdracht over het gehele oppervlak
- Kan worden gebruikt op alle soorten warmte, ideaal voor inductie
- Bespaart tot 1/3 van de energie in vergelijking met traditionele roestvrijstalen pannen
- Versterkte randen voor betere schokbestendigheid
- Ontworpen om gemakkelijk te gieten zonder te druppelen
- Schalen zijn zeer gemakkelijk te reinigen, vaatwasmachinebestendig
Gebruikte technologieën en materialen
WOLL professionele gegoten producten staan voor producten "Made in Germany", vervaardigd met de hoogste kwaliteit van afwerking. Dit wordt ook voortdurend gecontroleerd tijdens het productieproces. De door WOLL gebruikte technologieën zijn ook milieuvriendelijk, met een lage kooldioxide-uitstoot. Al het WOLL kookgerei van een hoogwaardige gekweekte aluminiumlegering wordt met de hand gegoten, waardoor het zich onderscheidt van de conventionele anonieme fabrieksproductie. Langzaam handgieten voorkomt de vorming van luchtbellen die de kwaliteit van het materiaal verminderen.
Op het resulterende aluminium gietstuk worden nog verschillende lagen aangebracht voor een betere antikleeflaag en duurzaamheid van het kookgerei. Maar eerst wordt het oppervlak meerdere malen gezandstraald. In een volgende stap wordt het lichaam van de pan of pot gehard met titaniumdeeltjes en gebakken met een plasmamondstuk bij extreme temperaturen van meer dan 20.000 °C. De schotels zijn dus vormvast en bestand tegen mechanische schade. De tweede laag beschermt het materiaal tegen corrosie, terwijl de derde laag uitstekende antikleefeigenschappen biedt. De laatste geharde toplaag is antikleeflaag, dubbel gehard met diamantdeeltjes, het hardste mineraal ter wereld. Vanwege zijn uitzonderlijke eigenschappen wordt het beschermd door een fabrieksgeheim. De unieke productiemethode van de inductieplaat van ferromagnetisch staal zorgt voor een vlakke bodem en een snelle en gelijkmatige opwarming van de pan zonder warmteverlies.
Dankzij een speciaal fabricageproces is het hoogwaardige antiaanbakoppervlak bestand tegen de vaatwasmachine en zelfs tegen het gebruik van metalen keukengereedschap (voor een langere levensduur van uw kookgerei raden wij echter het gebruik van zachter houten of siliconen keukengerei aan) Het speciaal geharde antiaanbakoppervlak van WOLL is bewezen gezond om met weinig of geen vet te koken. Het is veilig en PFOA-vrij. De resulterende gerechten zijn zo rijk aan vitaminen. Dankzij zijn hittebestendigheid tot 250 °C is hij niet alleen geschikt voor delicaat voedsel, maar ook voor frituren op hoge temperaturen. Diamond Lite kookgerei is ook zeer goed bestand tegen temperatuurschokken, en kan zelfs snel worden verhit zonder gebruik van vet. Dankzij de superieure antiaanbakeigenschappen is het kookgerei zeer gemakkelijk te reinigen.
Instructies van WOLL over het juiste gebruik van het keukengerei WOLL
Het WOLL-Profi-Guss kookgerei wordt heel snel heet, dus het is belangrijk om de juiste temperatuur aan te houden tijdens het frituren.
Als je bakt of frituurt in vet of olie, verwarm de WOLL-Profi-Guss kookpot dan goed:
- Verwarm de lege WOLL-Profi-Guss kort op de hoogste stand. De hoogwaardige bodem warmt zeer snel en gelijkmatig op.
- Draai op tijd naar de gewenste temperatuur en voeg het vet of de olie en de bakingrediënten toe.
- Doe een test met een kookpot: om te weten of het vet of de olie de juiste temperatuur heeft, houd je het droge handvat van een houten kookpot in het vet. Als er zich kleine belletjes omheen vormen, is het vet heet genoeg. Je moet niet beginnen met roken vanuit het vet, want dan begint het te verbranden.
Het WOLL-Profi-Guss kookgerei is ook perfect geschikt om bijvoorbeeld vlees zonder vet te bereiden, dankzij het hoogwaardige antiaanbakoppervlak:
- Als je vlees zonder vet bakt, verwarm je WOLL-Profi-Guss kookgerei ongeveer 2 1⁄2 minuten op de hoogste stand. Controleer of de pan goed verwarmd is: laat met een natte vinger een paar druppels water in de pan vallen - als de druppels op de bodem "dansen", heeft de pan de juiste temperatuur; als ze onmiddellijk verdwijnen, is de WOLL-Profi-Guss al te heet.
- Je kunt de warmte-inbreng nu met ongeveer een derde verminderen.
- Het vlees moet voor het koken op kamertemperatuur zijn.
- Doe nu het vlees in de WOLL-Profi-Guss schaal - het vlees zal er eerst een beetje aan vastplakken.
- Als het een beetje loskomt van de bodem, draai je het om en bak je het vanaf de andere kant.
- Rooster of bak het vlees vervolgens tot het de gewenste gaarheid heeft. Bloederig: het vlees biedt geen weerstand als erop gedrukt wordt; medium rare: lichte weerstand; rare: het vlees buigt nauwelijks als erop gedrukt wordt.
- Laat het vlees na het bakken ongeveer 5 minuten rusten in de oven op 90 °C.
Additional parameters
Category: | Crepe-pannen |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 1.53 kg |
Materiaal: | Titanium |
Maat: | 26 cm |
Stuks in een set: | 1 ks |
Product informatie: | Geschikt voor inductiekookplaat |
Product type: | Crêpepan |
Collectie: | WOLL Diamond Lite Induction |
Margin: | D |
K překladu: | CZ AUTO |
Producent: | WOLL |
Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!