Crepe-pan TITANIUM NOWO 26 cm, voor inductie, titanium, WOLL
Code: WL226ILRelated products
Product detailed description
Belangrijk! Koken in kookgerei WOLL is als een kunst die, als je het goed doet, je beloont met de beste onderdelen. Lees daarom de instructies van WOLL voor het juiste gebruik, die u aan het einde van deze beschrijving kunt vinden. ↓↓↓
De top pannen met antiaanbaklaagTitanium Nowo van het Duitse merk WOLL zijn de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot een klassieker op de wereldmarkten. De serie combineert handgemaakte, hoogwaardige hightech materialen met moderne productietechnieken en een doordacht ontwerp om uitstekende kookresultaten te garanderen. De hoge kwaliteit ervan is al door de tijd bewezen. Niet voor niets draagt Nowo in zijn naam de naam van de oprichter van het bedrijf, Norbert Woll.
De vaste pannen van Titanium Nowo zijn ideaal voor gezond en energiezuinig koken met weinig of geen vet. Het titanium geharde oppervlak heeft zeer superieure antikleefeigenschappen en is ook zeer krasbestendig. De pannen zijn gemakkelijk te reinigen en zijn goed bestand tegen wassen in de vaatwasser of het gebruik van bijvoorbeeld metalen keukengerei.
De ergonomische kunststof handgreep met antislip duimgreep en ophanggat zorgt voor een comfortabele grip. Het dragende deel van het handvat is in het gietstuk van de pan gegoten. Ze vormen één geheel, wat zorgt voor een goede pasvorm. Een ander voordeel van de Titanium Nowo-serie is de perfecte warmteverdeling en -accumulatie. De pannen kunnen worden gebruikt op alle soorten warmte, inclusief inductie, zelfs om te bakken in de oven, tot 250 °C.
Titanium Serie Nieuw
- Hoogwaardige titanium pannen voor dagelijks gebruik, gepatenteerde productie
- Handgegoten, uit één stuk voor hogere mechanische en thermische weerstand
- Ze combineren vakmanschap met innovatieve technologieën
- Stevig, vormvast, door zijn kwaliteit geschikt voor professionele koks
- Extra bestendig anti-aanbak oppervlak voor gezond, vetvrij koken
- Gehard, krasbestendig, gemaakt zonder PFOA
- Dankzij de hoge oppervlakteweerstand kan zelfs metalen keukengerei worden gebruikt
- Voor de bereiding van delicaat voedsel en voor frituren op hoge temperaturen
- Ca. 9 mm dikke ferromagnetische stalen voet speciaal gemaakt voor WOLL
- Perfecte warmteverdeling en -accumulatie, warmteoverdracht over het hele oppervlak
- Bespaart tot 1/3 van de energie in vergelijking met traditionele roestvrijstalen pannen
- Voor alle warmtebronnen, ideaal op inductiekookplaat
- Versterkte randen voor betere schokbestendigheid
- Ontworpen om gemakkelijk te gieten zonder te druppelen
- Handgrepen van hittebestendig kunststof, geschikt voor bakken in de oven
- Zeer gemakkelijk te reinigen, vaatwasmachinebestendig
Gebruikte technologieën en materialen
WOLL professionele gegoten producten staan voor producten "Made in Germany", vervaardigd met de hoogste kwaliteit van afwerking. Dit wordt ook voortdurend gecontroleerd tijdens het productieproces. De door WOLL gebruikte technologieën zijn ook milieuvriendelijk, met een lage kooldioxide-uitstoot. Al het WOLL kookgerei van een hoogwaardige gekweekte aluminiumlegering wordt met de hand gegoten, waardoor het zich onderscheidt van de conventionele anonieme fabrieksproductie. Langzaam handgieten voorkomt de vorming van luchtbellen die de kwaliteit van het materiaal verminderen.
Op het resulterende aluminium gietstuk worden nog verschillende lagen aangebracht voor een betere antikleeflaag en duurzaamheid van het kookgerei. Maar eerst wordt het oppervlak meerdere malen gezandstraald. In een volgende stap wordt het lichaam van de pan of pot gehard met titaniumdeeltjes en gebakken met een plasmamondstuk bij extreme temperaturen van meer dan 20.000 °C. De schotels zijn dus vormvast en bestand tegen mechanische schade. De tweede laag beschermt het materiaal tegen corrosie, terwijl de derde laag uitstekende antikleefeigenschappen biedt. De laatste geharde toplaag is antikleeflaag, gehard met titaniumdeeltjes. Vanwege zijn uitzonderlijke eigenschappen wordt het beschermd door een fabrieksgeheim. De unieke productiemethode van de inductieplaat van ferromagnetisch staal zorgt voor een vlakke bodem en een snelle en gelijkmatige opwarming van de pan zonder warmteverlies.
Dankzij een speciaal fabricageproces is het hoogwaardige antiaanbakoppervlak bestand tegen de vaatwasmachine en zelfs tegen het gebruik van metalen keukengereedschap (voor een langere levensduur van uw kookgerei raden wij echter het gebruik van zachter houten of siliconen keukengerei aan) Het speciaal geharde antiaanbakoppervlak van WOLL is bewezen gezond om met weinig of geen vet te koken. Het is veilig en PFOA-vrij. De resulterende gerechten zijn zo rijk aan vitaminen. Dankzij zijn hittebestendigheid tot 250 °C is hij niet alleen geschikt voor delicaat voedsel, maar ook voor frituren op hoge temperaturen. Titanium Nowo kookgerei is ook zeer goed bestand tegen temperatuurschokken, en kan zelfs snel worden verhit zonder gebruik van vet. Dankzij de superieure antiaanbakeigenschappen is het kookgerei zeer gemakkelijk te reinigen.
Instructies van WOLL over het juiste gebruik van het keukengerei WOLL
Het WOLL-Profi-Guss kookgerei wordt heel snel heet, dus het is belangrijk om de juiste temperatuur aan te houden tijdens het frituren.
Als je bakt of frituurt in vet of olie, verwarm de WOLL-Profi-Guss kookpot dan goed:
- Verwarm de lege WOLL-Profi-Guss kort op de hoogste stand. De hoogwaardige bodem warmt zeer snel en gelijkmatig op.
- Draai op tijd naar de gewenste temperatuur en voeg het vet of de olie en de bakingrediënten toe.
- Doe een test met een kookpot: om te weten of het vet of de olie de juiste temperatuur heeft, houd je het droge handvat van een houten kookpot in het vet. Als er zich kleine belletjes omheen vormen, is het vet heet genoeg. Je moet niet beginnen met roken vanuit het vet, want dan begint het te verbranden.
Het WOLL-Profi-Guss kookgerei is ook perfect geschikt om bijvoorbeeld vlees zonder vet te bereiden, dankzij het hoogwaardige antiaanbakoppervlak:
- Als je vlees zonder vet bakt, verwarm je WOLL-Profi-Guss kookgerei ongeveer 2 1⁄2 minuten op de hoogste stand. Controleer of de pan goed verwarmd is: laat met een natte vinger een paar druppels water in de pan vallen - als de druppels op de bodem "dansen", heeft de pan de juiste temperatuur; als ze onmiddellijk verdwijnen, is de WOLL-Profi-Guss al te heet.
- Je kunt de warmte-inbreng nu met ongeveer een derde verminderen.
- Het vlees moet voor het koken op kamertemperatuur zijn.
- Doe nu het vlees in de WOLL-Profi-Guss schaal - het vlees zal er eerst een beetje aan vastplakken.
- Als het een beetje loskomt van de bodem, draai je het om en bak je het vanaf de andere kant.
- Rooster of bak het vlees vervolgens tot het de gewenste gaarheid heeft. Bloederig: het vlees biedt geen weerstand als erop gedrukt wordt; medium rare: lichte weerstand; rare: het vlees buigt nauwelijks als erop gedrukt wordt.
- Laat het vlees na het bakken ongeveer 5 minuten rusten in de oven op 90 °C.
Additional parameters
Category: | Crepe-pannen |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 1.18 kg |
Materiaal: | Titanium |
Maat: | 26 cm |
Stuks in een set: | 1 ks |
Product informatie: | Geschikt voor inductiekookplaat |
Product type: | Crêpepan |
Collectie: | WOLL Titanium Nowo Induction |
Margin: | D |
K překladu: | CZ AUTO |
Producent: | WOLL |
Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!