Customer support:info@kulina.nl

Zout met citroen en tijm 320 g, Nicolas Vahé

Code: NV104981023
13 €
Online op voorraad (>5 pcs)

Smaakt hemels, ruikt heerlijk, ziet er geweldig uit! Met Nicolas Vahé zout met citroen en tijm geeft u uw keuken pit - zowel qua smaak als qua uiterlijk!

Dit zout is een mengsel van zout met een lichte toets van tijm en citrus en past zowel bij rood vlees als bij verse pasta. De glazen container is uitgerust met een keramische molen en als u indruk wilt maken op uw gasten en hun smaakpapillen, moet u niet vergeten dat vers gemalen specerijen een diepere en rijkere smaak en aroma hebben.

Waarom? Hele specerijen bevatten oliën waardoor ze geweldig smaken en deze oliën komen vrij terwijl u de kruidenmolen gebruikt. Daardoor zijn uw maaltijden veel lekkerder. Met Nicolas Vahé zouten en kruiden is het gemakkelijk en natuurlijk!

Dankzij een elegante glazen container en een merklabel in een minimalistisch, zwart-wit kleurenpalet zien de specerijen van Nicolas Vahé er geweldig uit op het keukenblad, op tafel en in de tuin tijdens uw barbecue tuinfeest. Je kunt er ook een paar meenemen naar het huis van je vrienden als een klein maar smaakvol cadeau.

Detailed information

Product detailed description

Belangrijkste voordelen:

- wordt geleverd met een keramische molen voor eenvoudig gebruik en een betere smaak

- ziet er geweldig uit op uw werkblad of kookeiland

- betere smaak in seconden!

- elegante glazen flessen kunnen direct op uw keuken- of eettafel worden gezet

Extra informatie:

- 320 g

- hoogte 23 cm

- diameter 5 cm

- ingrediënten: 97% zeezout. tijm. kurkuma wortel. citroen essentiële olie

- voeding: Energie (KJ): 34 / Energie (kcal): 8 / Vet (g): 0.16 / Koolhydraten (g): 0.96 - waarvan suikers (g): <0,1 / Vezels (g): 0.9 / Eiwit (g): 0.26 / Zout (g): 97

Additional parameters

Category: Zout
Warranty: 2 years
Weight: 0.3 kg
Materiaal: Glas
Maat: 23 cm
Stuks in een set: 1 ks
Product type: Specerijen
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Producent: Nicolas Vahé
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: