Customer support:info@kulina.nl

Zwart zeezout 320 g, Nicolas Vahé

Code: NV104981035
Akce Sticker
16 € –12 %
Zwart zeezout 320 g, Nicolas Vahé
16 € –12 % 14 €
Online op voorraad (>5 pcs)

Als u een kookliefhebber bent zult u het eens zijn met de stelling dat men nooit te veel zouten in zijn keuken kan hebben, toch? Nicolas Vahé zwart zout is een mengsel van zeezout en geactiveerde houtskool om een opvallende, merkbare toets aan uw kookkunst te geven. Zwart zout vormt een indrukwekkende afwerking van gerechten zoals zachtgekookte of gebakken eieren, asperges, salades, vlees, pasta of sauzen.

De glazen container is uitgerust met een keramische molen waardoor je fijngemalen specerijen krijgt. Dit is belangrijk als u indruk wilt maken op uw gasten met de geweldige smaak van uw gerechten. Waarom? Hele specerijen bevatten oliën waardoor ze geweldig smaken en deze oliën komen vrij terwijl u de kruidenmolen gebruikt. Daardoor zijn uw maaltijden veel lekkerder. Met Nicolas Vahé zouten en kruiden is het gemakkelijk en natuurlijk!

Dankzij een elegante glazen container en een merklabel in een minimalistisch, zwart-wit kleurenpalet zien de specerijen van Nicolas Vahé er geweldig uit op het keukenblad, op tafel en in de tuin tijdens uw barbecue tuinfeest. Je kunt er ook een paar meenemen naar het huis van je vrienden als een klein, mooi en smaakvol cadeau.

Detailed information

Product detailed description

Belangrijkste voordelen:

- wordt geleverd met een keramische molen voor eenvoudig gebruik en een betere smaak

- ziet er geweldig uit op uw werkblad of kookeiland

- betere smaak in seconden!

- elegante glazen flessen kunnen direct op uw keuken- of eettafel worden gezet

Extra informatie:

- 320 g

- hoogte 23 cm

- diameter 5 cm

- ingrediënten: zeezout. geactiveerde houtskool

Additional parameters

Category: Zout
Warranty: 2 years
Weight: 0.3 kg
Materiaal: Glas
Maat: 23 cm
Stuks in een set: 1 ks
Product type: Specerijen
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Producent: Nicolas Vahé
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: