WMF ProfiResist
Profi Resist
Levenslange antiaanbakpan
Kopen
Roestvrij maar toch anti-aanbak
Beschermrooster
Het anti-aanbakoppervlak van PermaDur coating wordt beschermd door een verhoogde honingraatvormige roestvrijstalen structuur. Dit beschermt niet alleen tegen krassen, maar zorgt ook voor een ideale vetverdeling voor gelijkmatig bruin worden en knapperig frituren.
PermaDur anti-aanbakoppervlak
Extreem duurzaam en vrij van schadelijke stoffen. Geschikt voor snel frituren en voor zachtjes koken met een kleine hoeveelheid vet (bijv. voor vis, eieren of pannenkoeken).
Snelle en gelijkmatige verwarming
De pannen zijn gemaakt van drie lagen materiaal - een kern van aluminium, een binnenkant van 18/10 roestvrij staal en een buitenkant van uiterst duurzaam chroomstaal. Dit materiaal verdeelt de warmte gelijkmatig over het gehele oppervlak van een pan.
Geschikt voor oven en inductie
De pannen zijn hittebestendig tot 260°C en geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductiekookplaten.
„Ik ben helemaal tevreden, het brandt niet aan en het vlees is prachtig geroosterd. Gemakkelijk te wassen, zelfs zonder vaatwasser.”
Marcela M.
„Een perfecte pan! De Profi resist coating werkt perfect. Ik zal meer kopen ;-)”
Dusan E.
Marcela M.
„Een perfecte pan! De Profi resist coating werkt perfect. Ik zal meer kopen ;-)”
Dusan E.
WMF Profi Resist - het beste van twee werelden
Pannen met antiaanbaklaag
Roestvrijstalen pannen
WMF Profi Resist
Het grootste nadeel
Ze krabben snel
Voor de onervarenen blijft het gerecht plakken
Het beste van twee werelden
Het belangrijkste voordeel
Eenvoudig onderhoud
Ze kunnen worden verhit tot een hoge temperatuur om vlees snel bruin en dicht te schroeien.
Gebakken zoals met een roestvrijstalen of stalen pan, met het gemak en de gemakken van een pan met anti-aanbaklaag.
Geschikt voor voorbereiding
Eieren of pannenkoeken blijven er niet aan plakken en het onderhoud is heel eenvoudig. Biefstuk is er echter moeilijk op te bakken - ze kunnen niet verhit worden tot een hoge temperatuur en de korst en het druipvocht die cruciaal zijn voor de smaak van het vlees zullen zich niet vormen op het antiaanbakoppervlak.
Stalen pannen zijn ideaal voor het bereiden van vlees. Maar ze vereisen een beetje vaardigheid en ervaring. En veel mensen vinden ze gewoon niet geschikt, vooral niet voor het bereiden van delicaat voedsel zoals vis of eieren.
Veelzijdig.
Hoe lang gaan ze mee?
Als er krassen op het antiaanbakoppervlak komen, verliest het zijn antiaanbakeigenschappen. Wees ook voorzichtig bij het kopen van goedkopere pannen. Antiaanbaklagen van slechte kwaliteit kunnen PFOA en andere schadelijke stoffen bevatten die vrijkomen in het voedsel als er krassen op komen.
Lichtgewicht pannen lijken misschien geweldig om in te koken, maar na een jaar merk je vaak dat ze beginnen door te zakken. De pan warmt niet gelijkmatig op en de pannenkoeken zullen aanbranden aan de randen en ondergaar zijn in het midden.
Lichtgewicht pannen lijken misschien geweldig om in te koken, maar na een jaar merk je vaak dat ze beginnen door te zakken. De pan warmt niet gelijkmatig op en de pannenkoeken zullen aanbranden aan de randen en ondergaar zijn in het midden.
Bijzonder duurzaam en gaan vrijwel een leven lang mee
Een pan met antiaanbaklaag voor het leven.
Het is krasbestendig en bestand tegen hoge temperaturen voor het dichtschroeien van vlees.
Het is krasbestendig en bestand tegen hoge temperaturen voor het dichtschroeien van vlees.
4 items total